Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på +45 97 325 325

Højmarks Zauchensee

Pistefakta
119 km
189 km
42 km
2100 m (Top) 1350 m (By)

En fed dag med børnene i Zauchensees fantastiske skiområde lakker mod enden. Nu bliver de passet af bedsteforældrene på hotellet og der er lige tid til to "voksenture" i puddersneen mellem lærketræerne ovenfor byen.

Lige så fantastisk området er til ture med børnene, lige så unikt er det til carving og offpiste, i alle afskygninger, for gode skiløbere. Dertil kommer romantiske vinterlandskaber, hyggelige restauranter og utallige pister i alle sværhedsgrader.

Skiferie i Zauchensee - Skiløb uden spildtid!

Velkommen til skønne Zauchensee. Her begynder skisæsonen allerede i en af de første uger af december på grund af områdets beliggenhed i 1350 meters højde. I kan boltre jer i skiområdet helt indtil slutningen af april.

Zauchensee har alt, hvad en skigæst kan drømme om. Der er både brede pister, muligheder for off-piste samt vilde World Cup-pister - og så ligger området tæt på den berømte Absolut Park i Flachau Winkl, som er eminent til skigæster med freestyle-behov.

Har I besøgt Wagrain, har I måske også været på pistevisning i Zauchensee, da det er muligt at stå på ski fra Zauchensee helt til Wagrain og Alpendorf via Kleinarl (kort skibus-tur kræves). Dette kan klart anbefales som en heldagstur, men husk at være tilbage i Zauchensee, inden lifterne lukker.

Området

Selve skiområdet består af i alt 44 km pister. 23,5 km af dem er blå, 16,2 km er røde, og 4,3 km er sorte. Pisterne er forbundet af 14 lifter, hvoraf seks er stolelifter, og seks er slæbelifter, og de sidste to er en kabelbane og en gondollift. Lifterne og pisterne ligger desuden i 1350 til 2188 meters højde. 

Destinationsfakta
Byens højde:
1350 m
Højeste skiløb:
2100 m
Længste nedkørsel:
8 km
Total pistelængde:
350 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
82

Freeride (Offpiste)

Hvis I er til off-piste-skiløb på egen hånd, er Zauchensee også et oplagt sted. Det meste af sæsonen er der god puddersne på grund af områdets høje beliggenhed. Skiområdet ender i en lille gryde, og på grydens sider finder I de gode skovområder. Her er perfekte forhold for off-piste og eventyr, og der er også afmærkede off-piste-ruter, som ikke bliver præpareret.

Freestyle

Hvis I er til freestyle, er området perfekt for jer. Zauchensee hænger nemlig sammen med Flachau Winkl, hvor I finder den berømte Absolut Park. Her kan I også boltre jer - uanset om I er nybegyndere eller habile park-skiløbere. Samtidig kan I være heldige at støde på nogle af verdens mest professionelle freestylere, som bruger Absolut Park som træningssted. I kan også være tilskuere, da parken byder på mange konkurrencer. Læs meget mere på: http://www.absolutpark.com/

Langrend

Zauchensee er det perfekte sted til en kombinations rejse med alpin og langrend. Fra byen er der direkte adgang til et 260 km sammenhængende løjpenet, som strækker sig gennem nabobyer og dale. Fra St. Johan til Radstadt bugter løjperne sig gennem den fantastiske natur.

Charmen, hyggen og sneen er helt på højde med Norge og Sverige og vil du bo i hytte kan du prøve vores chaléter i Zauchensee. Priserne og naturoplevelserne er i en helt anden verden.

Landsbyen

Zauchensee er en lille landsby, som kun består af få hoteller og skiudlejninger. Det vil med andre ord sige, at I ikke kan shoppe eller gå i supermarkedet*. Men netop dette er med til at gøre byen til en helt unik perle med et smukt vinterlandskab. Og på grund af byens størrelse, behøver I ikke at bekymre jer om liftkøer eller opkørte pister. Fra kl. 9-12 har I praktisk talt pisterne for jer selv, og over middag kommer så de mange skigæster fra Wagrain og Kleinarl for at prøve det forrygende skiløb og de perfekte sneforhold i Zauchensee. Bor I på vores EGET HOTEL, Hotel Enzian, er I kun et sneboldkast fra liften.

*Vores guider i Zauchensee kan handle for jer, mens I er på ski - hvis I mangler lidt snoller og snacks til aftenhyggen. Bare informér dem under morgenmaden.
  Der kan dog også købes småfornødenheder, snacks og drikkevarer i skiudlejningsbutikkerne.
  Man kan ligeledes tage bilen eller bussen til Altenmarkt, hvor der er både indkøbsmuligheder og cafëer. Det tager 20 min. i bus.

Ski Amadé

Zauchensee er det næst-højest beliggende skiområde i Salzburger Sportwelt. Skiparadiset midt i Ski Amadé kan prale af snegaranti, pister af højeste kvalitet, skiløb i særklasse – og ikke mindst det omtalte World Cup-område. Skiområdet opfylder alle ønsker - uanset om I er til brede pister, krævende og varierede pister, træningslifter, sneudfordringer for børn eller hyggelige stunder i traditionelle skihytter.
Liftkortet giver adgang til Ski Amadé med 760 kilometer pister. Vil I have spændende oplevelser i området, kan I bruge jeres liftkort til for eksempel en heldagstur til Wagrain, St. Johann eller Flachau.

Læs mereMinimér
SE ALLE HOTELLER I ZAUCHENSEE Få hele overblikket

Populære hoteller i Zauchensee

eget hotel
 • God placering
 • God morgenmad
 • 3-retters middag eller buffet
 • Sauna
 • Gratis WiFi

Hotel Enzian, Zauchensee

 • Autentisk østrigsk hygge
 • Højt skiløb lige ved døren
 • God mad og wellness-muligheder
Prisen inkluderer:
Tilføj til favoritter

Edelweiss Alm Chalet, Zauchensee

 • Ski in / ski out
 • Nyopført 1. dec 2016
 • Autentiske Alm Chaleter i østrigsk stil
Prisen inkluderer:
Tilføj til favoritter


 • Filtre:
Få rutevejledning
+45 97 325 325
Skiferie - Højmark Rejser