Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på +45 97 325 325

Mød dine skiguider i Wagrain

Du kan her se og læse lidt om guiderne på dit rejsemål, så du "kender dem", når du kommer på skiferie.

 

 

Elisabeth

 

Hej alla där hemma i Sverige! Mitt namn är Elisabeth och jag är guide för LionAlpin här nere i Österrike, Wagrain! Men först lite kring mig, jag bor i Göteborg, jag är 19 år och jag har planer på att plugga till fysiotherapeut efter min säsong för LionAlpin.

Staden Wagrain är i alla fall hem för möjligheter till fantastisk skidåkning såväl som avkoppling. Jag ser verkligen fram emot att träffa er och förhoppningsvis lära er bättre att känna både i pisten men också utanför.

Jag hoppas på att ni är redo för en riktigt bra semester ihop med oss på LionAlpin här nere i den underbara staden Wagrain, Österikke!

Stil din guide spørgsmål her

 

 

Jens Christian

 

Hej! Mit navn er Jens Christian. I år er jeg guide for Højmark i Wagrain!

Lidt om mig: Jeg er 21 år gammel, jeg afsluttede gymnasiet i 2016. Siden da har jeg været på højskole, nærmere Zanzibar Højskolen i Tanzania - her var jeg i 4 måneder. Efter højskolen aftjente jeg min værnepligt i Slagelse.

Men vigtigst af alt så elsker jeg at stå på ski! Jeg glæder mig til at tage imod en masse andre passionerede skiløbere eller dem som bare vil nyde en uge i Østrig! Jeg vil gøre alt i min magt for at I får en fantastisk oplevelse på ski!

Stil din guide spørgsmål her

 

 

Alexander

 

Hej alle sammen! Mit navn er Alexander og jeg er 23 år. I år skal jeg være guide i Wagrain og jeg glæder mig til at tage imod jer alle sammen og være med til at give jer en fantastisk ferie i alperne.

Ud over at stå på ski og snowboard, har jeg kæmpe interesse for faldskærm og dykning. Vi ses til solskin, fedt skiløb og afterski-hygge!

Stil din guide spørgsmål her

 

 

Mads

 

Hejsa! Mit navn er Mads og jeg vil være en af de mange super dygtige Højmark Rejser guider her i Wagrain! Jeg kommer fra Frederikshavn helt oppe i Nordjylland, hvor jeg også tog min studentereksamen i sommeren 2017.

Jeg glæder mig helt utrolig meget, til at møde Jer i Wagrain og vise min fantastiske arbejdsplads frem - Alperne. Jeg er en vaskeægte nordjyde med fødderne plantet godt og grundigt på jorden, som altid er smilende, glad og frisk på en god kop kaffe og lidt hyggesnak.

Jeg vil gøre mit absolut ypperste for, at jeres skiferie i Wagrain, bliver den bedste i nogensinde har haft, så vi forhåbentligt kan ses mere end blot én sæson! Man siger, at rejse er at leve - så hvad venter I på?! Vi ses til en uforglemmelig skiferie, med super skiløb og massere af familiehygge!

Stil din guide spørgsmål her

 

 

Jakob

 

Mit navn er Jacob, jeg er 21 år gammel og jeg er en af de mange Højmark-guider i skønne Wagrain. Når jeg ikke står på ski, elsker jeg at lave og spille musik og hygge mig i gode venners selskab. Derudover elsker jeg kaffe og nyder også af og til en lille kop øl over en snak om alting eller ingenting.

Jeg har altid været pjattet med skiløb, den østrigske hygge og alt hvad der følger med, så da jeg fandt ud af, at man kunne leve af det, var jeg solgt! Derfor glæder jeg mig helt vanvittigt meget til at møde jer alle, og vil gøre mit bedste for, at i får jeres bedste skiferie - Nogensinde. Vi ses i alperne til en uforskammet fed ferie!

Stil din guide spørgsmål her

 

 

Michelle


Hej alle sammen!

Mit navn er Michelle. Jeg er 21 år gammel og kommer fra Thisted i Nordjylland. Jeg vil for andet år i træk være til at finde som guide for Højmark Rejser i Wagrain, hvilket jeg er sikker på at der bliver endnu en fantastisk oplevelse.

Det har altid været min store passion, at rejse og arbejde med mennesker, så netop derfor elsker jeg guidejobbet! Jeg ser frem til at møde jer alle og være med til at give jer en uforglemmelig skiferie i smukke Wagrain.

Stil din guide spørgsmål her

 

 

Oscar

Hej! Mitt namn är Oscar och jag har fått äran att vara er guide i Wagrain! Jag har åkt skidor så länge jag minns, men dessvärre är det ju en vinteraktivitet...

Så under de varmare månaderna spelar jag en hel del golf. Vårt team väntar förväntansfullt på att ni ska anlända. Vi ska göra allt vi kan för göra er semester oförglömlig! Hoppas ni är redo, för det är vi! Ha det bra tills vi ses.
Hälsningar Oscar

Stil din guide spørgsmål her

 

 

Filippa

 

Hej! Mitt namn är Filippa och jag tog studenten i år från International High School of Gothenburg Region. Vid sidan av skolan har jag jobbat inom restaurangbranschen, men har under lång tid velat kombinera arbete med ett av mina brinnande intressen; som är just att åka skidor.

Jag ser därför fram emot att jobba för Lion Alpin under säsongen och träffa många entusiastiska skidåkare! Tillsammans med våra guider står staden Wagrain redo för en oförglömlig skidresa nere i soliga Alperna! Vi ses!

Stil din guide spørgsmål her

 

 

Rasmus

 

Mitt namn är Rasmus Wong och jag jobbar för Lion Alpin och jag ser riktigt mycket fram emot att få träffa alla er gäster och få möjligheten att kunna göra er semester till den bästa ni har varit på. Jag kommer att finnas i Wagrain på Hotell Tatzlwurm. Hoppas vi ses i Wagrain!

Stil din guide spørgsmål her

 

 

Therese


Hej allesammen! Mit navn er Therese, og jeg kommer fra Lolland, hvor jeg i sommers færdiggjorde min studentereksamen. Denne vinter er jeg at finde som Højmark-guide i Wagrain, hvilket jeg er sikker på bliver helt fantastisk.

Jeg har altid elsket at stå på ski og har gjort det siden jeg var tre år. Dette gør derfor, at jeg glæder mig helt utroligt meget til at tilbringe en hel vinter i Alperne, men samtidig også til at give jer alle den bedste skiferie - som jo er den vigtigste ferie på hele året! Vi ses til en masse lækkert skiløb, højt humør og en uforglemmelig skiferie i Alperne.

Stil din guide spørgsmål her

 

 

Jo Mayse

 

Jeg skal være skiguide for Højmark denne sæson, i skønne Wagrain. Jeg glæder mig rigtig meget til sæsonen, og til at skulle arbejde med så mange dejlige mennesker, denne vinter. Det bliver så fedt! Der ud over ser jeg rigtig meget frem til, at se alle jer gæster her nede på destinationen. Jeg glæder mig rigtig meget til, at tage imod jer. Og til at give jer en god ferie. Jeg ser frem til, at se jer på vores hyggelige, sjove og oplevelsesrige arrangementer, som for håbelig, vil skabe gode minder for jer, langt frem i fremtiden.

Stil din guide spørgsmål her

BØRNEGUIDER

Læs mere og se dem herunder

Lise

Hej allesammen! Jeg hedder Lise Damgaard og er børneguide hos Højmark. Jeg er 20 år og bor, når jeg ikke er skiguide, i København.

Jeg har stået på ski siden jeg var helt lille og har altid drømt om at blive skiguide. Jeg er passioneret skiløber og elsker den østrigske kultur. Jeg har derudover arbejdet med børn de sidste 3 år som svømmetræner. Jeg glæder mig helt vildt til den kommende sæson som børneguide i Wagrain!
Stil din guide spørgsmål her

 

 

Anders


Mit navn er Anders og jeg er i gang med min anden sæson i alperne som skiguide. Jeg er 23 år gammel og er en energisk fyr med en stor passion for skiløb. Når jeg ikke står på ski elsker jeg at gå rundt og laver sjov og ballade på Grafenberg resort. Glæder mig helt vildt til endnu engang, at være med til at skabe de bedste rammer for en fantastisk skiferie.
 

Stil din guide spørgsmål her

 

 

Linnea


Hej allihopa hemma i Danmark och Sverige! Jag kommer att vara guide för Lion Alpin och bli en del av det fantastiska team av härliga och kompatenta guider här i Wagrain. Utöver det kommer jag att vara en del av KidsClub!

Jag ser mycket fram emot att få vara tillsammans med alla barn som kommer till Wagrain den här säsongen, att få vara tillsammans med dom både på och utanför pisterna!Jag kommer göra mitt yttersta för att ni ska få den bästa semestern fyld med massor av skidåkning, skratt och allt som hör till en riktig skidsemester. Jag hoppas ni allihopa är redå för en riktig skidsemester tillsammans med oss!

 

Stil din guide spørgsmål her

Konceptansvarlig

Stefan

Hej mit navn er Stefan og jeg er guide for Højmark Rejser på 3. sæson.

Jeg glæder mig til at lede vores konceptrejser i Wagrain, som består af:

- Voksen / Barn

- Højmark FRIENDS

Vi ses i Wagrain!

Populære hoteller i Wagrain

eget hotel
 • God placering
 • God morgenmad
 • 3-retters middag eller buffet
 • Sauna
 • Gratis WiFi

Hotel Kirchboden, Wagrain

Halvpension
 • Dejligt pool- og wellness-område
 • 250 meter til nærmeste lift
 • Velegnet til voksne og børnefamilier
Prisen inkluderer:
Tilføj til favoritter
eget hotel
 • God placering
 • God morgenmad
 • 3-retters middag eller buffet
 • Sauna
 • Gratis WiFi

Hotel Tatzlwurm, Wagrain

 • Personlig og venlig betjening
 • Ligger lige over for liften
 • Perfekt til større og mindre grupper
Prisen inkluderer:
Tilføj til favoritter


Pistekort over Zauchensee
 • Filtre:
Få rutevejledning
+45 97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser