Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på +45 97 325 325

Rejseforsikring – gi’r dig tryghed og sikkerhed

Manglende rejseforsikring kan få katastrofale menneskelige og økonomiske konsekvenser. 

Vi anbefaler en rejseforsikring, når du rejser med os, så du er sikret den størst mulige tryghed på skiferien. En tryghed, som det kendte gule og blå sygesikringsbevis ikke giver. Det gule og blå sygesikringsbevis dækker ikke:

 • Hjemtransport ved uheld
 • Sygeledsagelse/partners ophold i udlandet
 • Tilkaldelse af pårørende ved indlæggelse i udlandet
 • Hjemkaldelse ved livstruende sygdom eller død hos pårørende i Danmark
 • Erstatning for ødelagte feriedage
 • Privatansvar
 • Forsinkelse af baggage

Det vigtigste er, at du med en forsikring er godt dækket i forhold til sygeledsagelse, ansvar og bagageforsinkelse, samt at du kompenseres for de skidage, du ikke fik brugt.

Bestil forsikringen direkte hos Højmark Rejser på tlf. 97 325 325, hos Europæiske Rejseforsikring på tlf. 33 25 25 25 eller online på www.erv.dk

Stempelafgift på rejseforsikring: Fra 1.1.2013 er forsikringspræmien, som angivet på dit rejsebevis (hvis tilvalgt), inklusive 1,1% skadesforsikringsafgift.

Bemærk:
Er du fyldt 70 år, skal der ikke udfyldes en helbredserklæring. Lider du af en kronisk og/eller eksisterende sygdom, udfyldes en helbredserklæring. Du logger blot ind med din NEMID på www.er.dk/helbred. Den skal udfyldes elektronisk.

 

 

 

 

 

Rejseforsikring - få markedets bedste dækning

I samarbejde med Europæiske ERV kan vi tilbyde forskellige typer rejseforsikring, så du altid er sikret den bedste dækning.

Fordele ved at vælge Europæiske ERV:

 • Europæiske ERV tilbyder dig markedets bedste dækning
 • Europæiske ERV dækker både privat og offentlig behandling
 • Europæiske ERV’s alarmcentral er åben 24 timer i døgnet
 • Eurpæiske ERV’s tilbyder nem og hurtig skadesanmeldelse på både internet og mobil
 • Europæiske ERV er Danmarks største og mest erfarne rejseforsikringsselskab

Europæiske ERV tilbyder forskellige typer af rejseforsikringer alt efter, hvor ofte du rejser og hvor meget tryghed, du ønsker på din rejse. Læs mere om Europæiske ERV’s rejseforsikringer og bestil her

Sundhedskort

Gult eller blåt – hvad dækker?

Med finansloven for 2014 blev rejsesygesikringen på det gule sygesikringsbevis afskaffet pr. 1. august 2014. Nu kan du i stedet bruge det blå EU-sygesikringskort, når du rejser til EU-lande, Norge, Island, Liechtenstein og Schweiz.

Du skal dog være opmærksom på, at du er stillet anderledes med det blå EU-sygesikringskort, da du her er ligestillet med borgerne i det land, du rejser til. Du kan derfor risikere at skulle betale en del af den behandling, du modtager, hvis du bliver syg eller kommer til skade på din rejse. Derfor anbefaler vi alle rejsende at tegne en rejse- og afbestillingsforsikring hos Europæiske ERV for at være sikret bedst muligt, hvis uheldet skulle være ude.

Årsrejseforsikring – til dig der rejser mere end en gang om året

Enkeltrejseforsikring – til dig der rejser mindre end en uge eller mere end 30 dage ad gangen

Med en Årsrejseforsikring fra Europæiske ERV kan du rejse lige så mange gange, du vil, i løbet af de kommende 12 måneder, fra din årsrejseforsikring er trådt i kraft. Du kan rejse lige fra én dag og op til 30 dage ad gangen, og skulle du få brug for at rejse i fx 40 dage, kan Europæiske ERV hjælpe med at udvide din forsikring.

>>Læs mere om Europæiske ERV’s Årsrejseforsikring og bestil her<< 

En Enkeltrejseforsikring er for dig, der planlægger en rejse på mere end 30 dage eller planlægger en årlig rejse i Europa af under en uges varighed.

>>Læs mere om Europæiske ERV’s Enkeltrejseforsikring og bestil her<<

  

Du kan vælge mellem 3 typer af dækninger – lige fra et prisstærkt tilbud til markedets bedste dækning

Europæiske ERV’s Gul Dækning dækker for akut tilskadekomst og sygdom, men ikke for eventuel hjemkomst. Gul dækning passer til dig, som skal på ferie og gerne blot vil være forsikret mod akut sygdom og tilskadekomst (som på det gule sygsikringskort før afskaffelsen).


Med Europæiske ERV’s Rejseforsikring Basis er du dækket for:

 • Akut tilskadekomst og sygdom
 • Hjemtransport
 • Tilkald af pårørende

Køber du en Rejseforsikring Basis hos Europæiske ERV, har du mulighed for at tegne tillægsforsikringer som: skitillæg, bagage, ulykke og afbestilling til en fast lav pris.

 
Med Rejseforsikring Plus er du bl.a. dækket for:

 • Akut tilskadekomst og sygdom
 • Hjemtransport
 • Ødelagte feriedage
 • Tilkald af pårørende
 • Erstatningsrejse
 • Ferieboligsikring

Køber du en Rejseforsikring Plus hos Europæiske ERV, har du mulighed for at tegne tillægsforsikringer som skitillæg, bagage, ulykke og afbestilling til en fast lav pris.


Afbestillingsforsikring – hvis uheldet skulle være ude

En afbestillingsforsikring fra Europæiske ERV sikrer dig, at du kan få penge tilbage for det, du har betalt forud for din rejse, hvis du ikke kan tage af sted på grund af fx akut opstået sygdom eller tilskadekomst.

Hos Europæiske ERV kan du købe en afbestillingsforsikring for en enkelt rejse ad gangen eller for et helt år. Oftest er det billigst at købe en afbestillingsforsikring for et helt år.

Afbestillingsforsikringen skal være købt og betalt ved bestilling af den rejse, som afbestillingsforsikringen skal omfatte eller senest ved indbetaling af rejsens depositum. 

 
Jeg er fyldt 70 år – er jeg stadig dækket af min forsikring?

Europæiske ERV stiller ikke krav til, at du skal udfylde en helbredserklæring grundet alder, så længe at du opfylder de almindelige bestemmelser vedrørende eksisterende/kroniske lidelser. Fra og med forsikredes 70. år vil der være et tillæg til præmien. Hvis du har en årsrejseforsikring, vil præmien automatisk blive reguleret efter det fyldte 70. år.

Har du en kronisk eller eksisterende lidelse, er du syg eller kommet til skade før en rejse, bør du søge om et medicinsk forhåndstilsagn. Du søger om medicinsk forhåndstilsagn ved at udfylde og indsende en helbredserklæring.

Hvis du har NemID, kan du udfylde og få vurderet din helbredserklæring online – det er gratis og tager blot få minutter.

>>Læs mere og søg om medicinsk forhåndstilsagn her<<

+45 97 325 325
Skiferie - Højmark Rejser