Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på +45 97 325 325

Medlemsbetingelser

Jeg har accepteret at blive medlem af Hojmark.dk, og at alle Hojmark.dk's salgskanaler må bruge mine oplysninger til markedsføringsformål såsom tilbud, invitationer, nyheder/serviceinformationer etc. i form af e-mail, sms, brev mm. Jeg er selv ansvarlig for at opdatere mine personlige oplysninger, og jeg kan til hver en tid henvende mig til Hojmark.dk: ski@hojmark.dk for at ændre/slette mine oplysninger. Personlige oplysninger gemmes i Hojmark.dk's kundedatabase, der ejes af Hojmark A/S, og vil til hver tid behandles i henhold til loven om persondata. Medlemskabet af Højmark Rejsers kundeklub er gratis og uforpligtende.

§ 1 GENERELT
Disse betingelser dækker alle websites, salgskanaler og enhver kundeklub, som Hojmark.dk ejer og administrerer. Hojmark.dk er forpligtet til at beskytte dine personoplysninger online i henhold til lov om persondata.

Der kan løbende blive foretaget ændringer i disse betingelser uden yderligere samtykke fra dig. Så husk med jævne mellemrum at læse betingelserne igennem. Har du et spørgsmål vedrørende dine personoplysninger, bedes du kontakte Hojmark.dk

§ 2 VIDEREGIVELSE AF OPLYSNINGER
Hojmark.dk kan i henhold til strenge regler om fortrolighed og begrænsning af brugen videregive dine oplysninger til Hojmark.dk's samarbejdspartnere, som leverer ydelser på Hojmark.dk's vegne, og som har brug for at behandle personoplysninger for at kunne levere sådanne ydelser. Når du bruger "Hojmark.dk's ydelser," giver du dit samtykke til, at dine personoplysninger kan blive videregivet til Hojmark.dk's samarbejdspartnere. Hojmark.dk videregiver ikke dine personoplysninger til anden tredjemand uden dit udtrykkelige samtykke.

Under visse omstændigheder kan det imidlertid i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til de retslige myndigheder.

§ 3 DE INDSAMLEDE OPLYSNINGER
§ 3.1. Personspecifikke oplysninger
Dine personlige oplysninger kan af Hojmark.dk's salgskanaler blive brugt til markedsføringsformål såsom tilbud, invitationer, nyheder etc. i form af e-mail, sms, brev mm. Du er selv ansvarlig for at opdatere dine personlige oplysninger og kan til hver tid henvende dig til Hojmark.dk for at ændre/slette dine oplysninger: Kontakt Højmark Rejser pr. e-mail: ski@hojmark.dk eller pr. telefon: 97 325 325. Du kan også logge på din profil via dit seneste nyhedsbrev. Dine oplysninger gemmes i Hojmark.dk's kundedatabase, der ejes af Hojmark A/S, CVRnr: 20898909, der dermed har ejendoms- og brugsretten til de registrerede oplysninger. Kundedatabasen administreres af Loyalitetsbureauet, Århus, som er Hojmark.dk's samarbejdspartner i forbindelse med Højmark Rejsers kundeklub.

§ 3.2. Generiske oplysninger
Hojmark.dk vil af og til indsamle oplysninger fra dig, som ikke afslører din identitet - såsom aldersgennemsnittet el. geografisk fordeling af kundedatabasen. Hojmark.dk bruger disse oplysninger til redaktionelle formål og lejlighedsvis til andre interne formål.

Sådanne oplysninger bruges samlet af Hojmark.dk og bliver dermed ikke knyttet til et bestemt navn, en bestemt adresse eller andre personspecifikke oplysninger.

§ 3.3. Dansk Persondatalov
Hojmark.dk vil til enhver tid behandle dine personlige oplysninger i henhold til lov om persondata.

+45 97 325 325
Skiferie - Højmark Rejser