Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på +45 97 325 325

 

 

Vores skiguider

Din garanti for en skiferie uden forhindringer

Guideservice er en vigtig del af kvaliteten på vores skirejser. Vores guider er tilgængelige tidligt og sent. De kender byen og skiområdet til bunds, så tøv aldrig med at henvende dig til en guide, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Nogle gæster bruger guiderne meget, andre har det fint med bevidstheden om, at der er hjælp at hente, hvis det bliver nødvendigt. Det er helt op til dig.

Mød guiderne
Når guiderne er på plads på destinationerne midt i december, præsenterer vi dem her på siden. Du får også mulighed for at stille dem spørgsmål, samt se hvilke arrangementer de har på ugeprogrammet.

Alt vil ligge under rejsemålene her på sitet - f.eks. Wagrain:
Klik her og se Guiderne
Klik her og stil Spørgsmål
Klik her og se Ugeprogrammet

Alle andre rejsemål's guider og ugeprogrammer findes i fanerne på de respektive sider for rejsemålene. 

Højmarks guider anbefaler 
Når du skal opholde dig på skisportssteder én uge, flere uger eller en hel vinter, er det essentielt, at du er klædt rigtigt på. Højmarks guider er klædt på i 8848 Altitude-skitøj netop af denne grund.

 

8848

 

8848 Altitude er et svensk sportsmærke. Firmaet udvikler og producerer sportsbeklædning og udstyr til skiløbere, snowboardere, bjergbestigere og udendørsatleter over hele verden.

8848 Altitude blev stiftet i 1990 af Magnus Berggren, Anna Larsson og Laila Hobin, der mødtes på University of Borås, hvor de studerede tekstil og mode i slutningen af 80’erne. Trioen blev kendt som eksperter i funktionelt tøj, hvilket gjorde, at de blev kontaktet af ledelsen af den første svenske Mount Everest-ekspedition. Den anmodede dem om hjælp til at udvikle og designe udstyr til turen.

Ekspeditionen nåede toppen af Mount Everest. Trioen registrerede mærket 8848 Altitude og satte flere styles fra ekspeditionen i produktion. Et nyt sportsmærke var født. Læs mere om 8848's historie her

+45 97 325 325
Skiferie - Højmark Rejser