Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på +45 97 325 325

Din kontakt

Nedenfor kan du finde din kontakt.

 

Jette Lodbjerg Hedegaard
Ferierådgiver

Tel: 96 74 23 74
jetteh@hojmark.dk

 

Baggrund
Jeg er oprindeligt uddannet kosmetolog og har gennem fem år arbejdet med dette og salg. I august 2008 blev makeup-penslerne skiftet ud med skiene, og jeg har siden arbejdet som ferierådgiver hos Højmark Rejser.

Jeg er stadig nybegynder med hensyn til skiløbet, men jeg elsker de sneklædte Alper og den friske luft. 

Privat er jeg bosiddende i Ringkøbing sammen med min mand og vores to børn.
I min fritid bruger jeg meget tid sammen med familien og vennerne samt på løbeture et par gange om ugen ...

Allan Hansen
Ferierådgiver

Tel: 96 74 22 96
allan@hojmark.dk

 

Baggrund
Jeg begyndte hos Højmark Rejser i oktober 2010. Jeg har tidligere været værktøjssælger, men jeg trængte til at prøve noget helt nyt … få nogle nye udfordringer.

Hvorfor så ikke prøve kræfter med noget, som også interesserer mig i fritiden? Nemlig ski og rejser. Mit personlige favoritsted er Wagrain, som er blevet besøgt mindst én gang om året de seneste fem-ti år.

Privat bor jeg sammen med min kæreste i Skjern og har en datter på fire år. Fritiden bruger jeg på familie, venner og håndbold, og til tider kan jeg også ses på golfbanen i Dejbjerg. Og så er der selvfølgelig den årlige tur til Alperne.

Sussi Viisholm Henriksen
Ferierådgiver

Tel: 96 74 22 99
sussi@hojmark.dk

 

Baggrund
Jeg startede hos Højmark Rejser i august 2007, og jeg sidder primært som ferierådgiver.

Privat er jeg bosiddende i Ringkøbing sammen med min kæreste og to børn.
Fritiden bruger jeg sammen med familie og venner samt på motion, hvis tiden er til det!
Jeg er vild med at stå på ski, og med to små børn skal den næste skiferie helt sikkert gå til Wagrain i Østrig.

Jette Lindholm
Ferierådgiver

Tel: 96 74 22 93
jettel@hojmark.dk

 

Baggrund
Jeg er oprindelig blomsterhandler med egen butik, men siden 2001 har blomsterne været skiftet ud med ski, og Saalbach er mit foretrukne rejsemål.

Ud over skiinteressen er jeg en ivrig hesteentusiast. Fritiden tilbringer jeg på vores gård sammen med min mand og vores to børn.

Anna Byskov Højmark Rejser

Anna Byskov
Ferierådgiver

Tel: 96 74 22 90
anna@hojmark.dk

 

Baggrund
Jeg begyndte hos Højmark Rejser i maj 2015. Tidligere har jeg haft to vintre på ski i Alperne, og jeg har efterfølgende arbejdet med sommerhus-udlejning, men jeg trængte til nye udfordringer, hvorfor jeg i august 2014 startede i Højmarks datterselskab Clickski.

Mit personlige favorit-område, når det gælder skiløb, er Canazei på grund af de mange muligheder, området byder på.
Privat er jeg bosiddende i Holstebro sammen med min kæreste. I min fritid bruger jeg meget tid sammen med familie og venner, og et par gange om ugen bliver løbeskoene taget på, for at formen kan holdes.

Ane Dorte Svenstrup
Ferierådgiver

Tel: 96 74 22 97
anedorte@hojmark.dk

 

Baggrund
Jeg startede hos Højmark Rejser d. 1. september 2016.

Jeg har i mange år arbejdet med salg, bl.a indenfor sportens verden og indkøber af møbler og interiør, så det er en helt ny/anderledes, men spændende verden.

 

Jeg har selv stået på ski i mange år, så det er fantastisk at kunne hjælpe/rådgive andre skiglade danskere med deres skiferie.

Privat bor jeg i Herning, har 2 voksne børn og en kæreste (som alle er vilde med at stå på ski). Når vejret ikke er til at stå på ski, spiller jeg golf, som hurtigt er blevet en stor passion for mig.

Ét af mine favoritsteder har i mange år været Livigno, men med alderen, er jeg blevet mere og mere glad for den østrigske Gemütlichkeit.

Majbritt Jensen
Salgschef

Tel: 96 74 22 91
majbritt@hojmark.dk

 

Baggrund
Jeg startede som projektleder i hojmark-koncernen den 1. maj 2008. Mit første projekt blev opstarten af vores svenske firma Lion Alpin.

Den 1. april 2009 har jeg som salgschef overtaget ansvaret for salgsafdelingen. Jeg har en baggrund inden for rejsebranchen, hvor jeg har arbejdet i 12-13 år. Jeg startede som guide ved Spies Rejser, derefter var jeg driftschef og salgschef for hhv. Tjæreborg Rejser og MyTravel. Derudover har jeg været ansat som projektleder i Messecenter Herning samt i Forum Copenhagen. Privat bor jeg i Holstebro med min kæreste og tre børn, og i min fritid forsøger jeg at holde mig i form til skisæsonen med løb. Vi står selvfølgelig også på ski, om end jeg ikke er helt så hardcore som nogle af mine kollegaer.

Jesper Merrild
Marketing

Tel: 96 74 22 23
jesper@hojmark.dk

 

Baggrund
Jeg er Højmark Rejsers koordinator på markedsføringsdelen. Jeg kommer fra en baggrund som marketingskoordinator for sportskæden Nautic Surf & Ski, så jeg har en solid baggrund, når det kommer til vintersport.

Jeg kommer fra Herning, men bor i dag i Aarhus. Min fortid har været præget af meget rejseaktivitet, hvilket bl.a. har givet tre vintersæsoner i Alperne, så jeg har vel over 10 års erfaring med skiferier og rundt regnet 100 ugers snowboarding i benene.

Jeg er uddannet fra Århus Universitet med en bachelorgrad i international markedsføring og grafisk kommunikation, som jeg afsluttede i efteråret 2008.

I min fritid er jeg meget aktiv, så fitnessabonnementet bliver godt brugt. Den klare favorit er dog mountainbike, hvilket jeg dyrker hele året. I sommerperioden står jeg på wakeboard, og i vinterperioden forsøger jeg at komme så meget på snowboardet som muligt.

Jan Falck Poulsen
Økonomichef

Tel: 96 74 23 76
janp@hojmark.dk

 

Baggrund
Jeg startede som økonomichef i hojmark-koncernen den 1. april 2009. Jeg er uddannet revisor og har i mange år fungeret som økonomichef for forskellige handelsvirksomheder.

Min hustru og jeg bor i Ringkøbing sammen med vores datter. Jeg har endnu aldrig stået på ski, men det kommer – og jeg glæder mig! I fritiden dyrker jeg min store lidenskab, golf, og min familie.

Henriette Jacobsen
Adm. medarbejder

Tel: 96 74 22 94
henriette@hojmark.dk

 

Baggrund
Den 1. oktober 2008 startede jeg hos Højmark Rejser i administrationen, hvor jeg hovedsagelig har med bogføring, indbetalinger og udbetalinger at gøre.

Jeg bor i Ringkøbing sammen med min mand og to børn, som jeg bruger min fritid sammen med. Men der bliver også tid til venner og lidt motion såsom løb og cykling.
Vi har været på skiferie én gang i Maria Alm, og mine børn plager meget om, at vi skal af sted igen, så det må vi nok hellere …

Lisbeth Merrild Højmark Rejser

Lisbeth Merrild
Bogholderi

Tel: 96 74 22 95
lisbeth@hojmark.dk

 

Baggrund
Jeg har været ansat hos Højmark Rejser siden 2004, og jeg arbejder med administrative opgaver.

Derudover står jeg for den daglige drift af vores datterselskab, Clickski.com, som er vores online-bureau.
Jeg bor sammen med min mand og to børn i Ringkøbing. 
Til trods for at vi er ”sene” startere på ski, kan jeg garantere, at hele familien er helt vild med denne herlige sport.

Majbritt B. Jensen
Kantine

Tel: 97 325 325
majbrittj@hojmark.dk

 

Baggrund
Jeg startede hos Højmark Rejser den 15. august 2008. Jeg sørger for, at medarbejderne får noget sundt og godt at spise i løbet af dagen.

Derudover har jeg lidt forefaldende arbejde. Jeg er uddannet kok på Hotel Fjordgården og har været nogle forskellige steder siden da. Sidst var jeg fire år i kantinen på Vestas. Jeg er gift med Ryan, og vi har tilsammen fire børn. Sidste år købte vi et gammelt hus, som vi har brugt det meste af vores fritid på at restaurere. Fritiden nyder jeg sammen med venner og familie og med en god gåtur med hunden.

Jonas Balle Pedersen
HR chef

Tel: 96 74 22 22
jonas@hojmark.dk

 

Baggrund
Jeg havde min begyndelse i hojmark-koncernen tilbage i 2008, hvor jeg startede som guide i Zell am See. Her fik jeg for alvor smag for rejsebranchen og i særdeleshed for at befinde mig på vores rejsemål i Alperne. 

Siden er det blevet til i alt tre vintersæsoner i Alperne, som har budt på fantastiske oplevelser og spændende udfordringer. Derfor var jeg også glad, da jeg i april 2011, efter en sæson som distriktschef, fik muligheden for at kombinere arbejde på den hjemlige front og tilstedeværelsen på vores destinationer. Arbejdspladsen hedder nu Ringkøbing, hvor jeg er guidechef med fokus på og ansvar for alt, hvad der har med vores guider at gøre. Privat er jeg bosiddende i Århus med min kæreste, som også elsker livet i og omkring de sneklædte bjerge. Vi bruger meget tid på sportslige aktiviteter, og løb er ofte en fælles aktivitet. Ellers er fodbold min fortrukne sportsgren, og jeg har fra barnsben brugt meget tid med en bold ved fødderne. Skiløb og livet i Alperne har de seneste tre år fået mere og mere plads i mit hjerte. Derfor er det nu også blevet en tradition, at skiene altid bliver taget frem og gjort klar i starten af november, så de er helt klar til den første tur til Alperne. Forventningens glæde kan aldrig blive for stor, da hver tur har sit eget liv.

John Brügmann
Adm. direktør

Tel: 96 74 22 98
john@hojmark.dk

 

Baggrund
Jeg startede i Højmark Rejser i april 2008, hvor jeg indtrådte i bestyrelsen, og per 1. marts 2011 blev jeg udnævnt til adm. direktør.

Min baggrund er, at jeg har arbejdet i rejsebranchen i ind- og udland de seneste 20 år - primært inden for feriehusudlejning.

 

Interessen for at arbejde med rejser skyldes i høj grad glæden ved at kunne være med til at skabe rammerne for en god oplevelse. Specielt når man ved, at disse oplevelser er med til at sørge for, at vores venskaber og relationer bliver endnu tættere.

Jeg er absolut nybegynder, når det gælder ski, men det er noget, der skal laves om på. Taler vi derimod om golf, er sagen en helt anden, men det er også noget, jeg har dyrket i mere end 30 år.

En ting er dog sikker: Jeg kan rigtig godt lide stemningen på skirejser, det hyggelige samvær og muligheden for en aktiv ferie. Sidst, men ikke mindst, er det jo en ferieform, som tiltaler alle aldersgrupper.

+45 97 325 325
Skiferie - Højmark Rejser