Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på +45 97 325 325

Højmarks St. Johann

Pistefakta
119 km
189 km
42 km
2188 m (Top) 600 m (By)

Så bliver det ikke lettere. Man kører direkte til St. Johann im Pongau, nærmest uden landevejskørsel. Man har adgang til det enorme Wagrain-område og Ski Amade' med 860 km. pister og priserne ligger i den "gode" ende af skalaen.

Med andre ord: St. Johann er perfekt for grupper, familier og venner, som vil have skiløb uden uønskede overraskelser, til gode priser.

Skiferie i St. Johann - Smutvejen til Ski Amadé

St. Johann er et af vores største skirejsemål. Og det med god grund. St. Johann er nemlig en del af det enorme Sportwelt Amadé, der består af 860 km pister, 270 lifter fordelt på 25 skisportsteder og fem regioner. Og der er adgang til det hele med bare ét liftkort.

En skiferie i St. Johann byder på et rigt udbud af aktivitetsmuligheder, shopping, afterski og restauranter - og alt sammen på et fornuftigt prisniveau.

Skiløbet

Skiløbet i St. Johann tager udgangspunkt i Alpendorf. Liftene og pisterne strækker sig øst på, mod Wagrain og Flachau. Fra liften i Alpendorf, kan du altså vælge, at tage på spændende dagsture i det store skiområde eller blive i det nære skiområde, hvor du let, kan holde sammen på familie og rejsefæller.

Pisterne ovenfor Alpendorf er velpræparerede og har et lækkert flow. Fra toppen af Gernkogel, kan man selv vælge sværhedsgraden på nedkørslen. Herfra er der nemlig frit valg mellem blå, røde og sorte pister, som hver især udfordrer på alle niveauer. Der er oven i købet en upræpareret skirute for offpiste-entusiaster og en fed snowpark for freestylere og andre legesyge.

Fra Gernkogel er der også direkte forbindelse til Grafenbergområdet i Wagrain og videre med G-LINK liften mod Flachau.

Destinationsfakta
Byens højde:
600 m
Højeste skiløb:
2188 m
Længste nedkørsel:
6 km
Total pistelængde:
350 km
Langrend:
12 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
100
Kabinelifte:
12
Stolelifte:
35
T-lifter:
52
Liftkap. pr. time:
120000

Masser af muligheder

Indenfor en halv times kørsel, med bil, kommer man til Gasteinertal eller Grossarl. Det betyder at St. Johann fungerer som det perfekte forbindelsesled, mellem de to populærer Ski Amade'-områder og at man som gæst her har uendelige muligheder.

Freeride

St. Johann er ikke området, som de fleste freeridere har øverst på listen. Alligevel er der en hård kerne, som kommer igen og igen, for at køre offpiste i området. Der er nemlig flere hemmelige spots og førnævnte skirute under Strassalmbahn er helt fantastisk efter snefald.

En anden ting, som gør St. Johann til et godt sted for offpiste, er den centrale beliggenhed. Inden for en halv time i bil, har man højalpine bjergsider i Kaprun, eller unikt offpiste mellem træerne i Zauchensee!

Freestyle

På toppen af Gernkogel ligger Betterpark Alpendorf. Snowparken er "well shaped" og har linjer på alle niveauer. Det er et rigtigt godt sted at komme i gang med freestyle og langsomt men sikkert, "steppe up" i til den næste linje.

Når man er tryg ved de største kickers i Betterpark, kan man tage på dagstur til Absolut Park i Flachau Winkl. Det er Østrigs største snowpark og her er der hop, der kan give de aller bedste gummiben og en klump i halsen.

Langrend

Der er tre sløjfer i St. Johann på henholdsvis 3, 4 og 7 km. På alle tre er der både klassiske spor og skøjtespor. Løjpen på 7 km er den letteste og er perfekt til begyndere.

Er man klar til større udfordringer er St. Johann koblet på det 260 km-store Salzburgerland Skiwelt langrendsløjpenet. Her kan man komme på lange ture helt til Radstadt mod øst igennem de smukkeste omgivelser, med masser af små alms, hvor man kan få tanket energi og hygge.

St. Johann er mere end ski.

St. Johann er en relativt stor by, med mere end 10.000 indbyggere. Det betyder at byen emmer af liv og er et rigtigt handelscentrum, med masser af shoppingmuligheder. Priserne er fornuftige og ikke holdt oppe af, at det kun er turister som handler.

Det samme gælder for mad og drikke. Der er masser af muligheder og man kan både få internationale, gastronomiske oplevelser og gå på opdagelse i det lokale "køkken". Samtidig kan man krydre oplevelsen, med et udvalg af lokale vine. I Østrig har man en ofte overset, god vinproduktion, som ligger lidt i skyggen af de traditionelle vinlande, men leverer på et meget højt niveau.

I en by af St. Johanns størrelse er der selvfølgelig også plads til fest! Både når det kommer til afterski og natteliv er der fuld tryk på, gennem hele sæsonen.

Så uanset om du er til langrend eller freestyle, dans på bordene eller lokale gastronomiske oplevelser, så leverer St. Johann fra øverste hylde.

Læs mereMinimér

 

 

SE ALLE HOTELLER I ST. JOHANN Få hele overblikket

Populære hoteller i St. Johann

Gasthof Silbergasser, St. Johann

  • Ligger centralt i St. Johan
  • Trådløst internet
  • Lille husbar
Prisen inkluderer:
Tilføj til favoritter
  • Filtre:
Få rutevejledning
+45 97 325 325
Skiferie - Højmark Rejser