Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på +45 97 325 325

Højmarks St. Anton

Pistefakta
131 km
123 km
51 km
2811 m (Top) 1304 m (By)

Sneen sidder i skægget omkring det brede smil. Hvis benene kunne mere, blev det en tur mere i den løse sne. Men efter 25 ture, siden liften åbnede, kan de ikke bære mere.

I stedet bliver det afterski, der står på programmet. Efter en Weisen og en Jägerbomb, kommer der pludselig liv i benene igen og inden længe er der dans på bordene i blandt alle de andre, som har haft lige så fed en dag i Verdens bedste St. Anton.

 

NYHED!

I St. Anton er Zürs nu forbundet med Stuben via "Flexenbahn" og området er nu det største sammenhængende skiområde i Østrig - SKI ARLBERG!
SKI ARLBERG giver dig mulighed for løbe på ski mellem St. Anton og St. Christoph, Stuben, Zürs, Lech, Oberlech og Schröcken og Warth = alt 305 km sammenhængende pister. 

Flexenbahn kan transportere 2400 personer i timen og man kan stå på fra 4 forskellige lifthuse.

Skiferie i St. Anton - Europas freeride-mekka

En skiferie i St. Anton er for den erfarne skiløber, der vil udfordres af krævende bjergterræn. Fanatikere får lysten styret i skisystemet Ski Arlberg, som bla. inkluderer Valluga-bjergets betagende 2.811 meter. Efter sammenbygningen med Zurs, Lech, Schröcke og Warth er det blevet Østrigs største sammenhængende skiområde, med 305 km pister. Men for mange er det, det der ligger ved siden af pisterne der trækker aller mest. Puddersne og masser af det.

Få pulsen i højeste gear i St. Anton med fantastisk off-piste (200 km afmærkede ruter) og skiløb i svimlende højder. St. Anton er et klassisk rejsemål, hvor verdens bedste skiløbere flokkes.

Glem ikke et andet af dagens øvrige højdepunkter i St. Anton; en gang afterski på Mooserwirt eller Krazy Kanguruh.

Skiløbet

"Hvis man satte en skiområdedesigner til at designe det perfekte skiområde, ville han skabe St. Anton!"

Selvom St. Anton for mange er indbegrebet af offpiste og freeride skal man ikke undervurdere pisterne. Det er nemlig også terrænnet, som gør offpiste interessant og det kommer også pistefræsere til gode. Og skulle man komme til den legendariske by i en kort periode uden snefald, er der mange udfordringer på de mange fede pister, som er svære at nå at køre på en uge. Udflugter over til Schröcken tager det meste af en dag og mulighederne derovre tager også tid at udforske. Men især Lech og Zürs er berømte for deres fantastiske, brede pister, hvor man bare kan give den gas.

Destinationsfakta
Byens højde:
1304 m
Højeste skiløb:
2811 m
Længste nedkørsel:
10 km
Total pistelængde:
305 km
Langrend:
40 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
86
Kabinelifte:
10
Stolelifte:
39
T-lifter:
37
Liftkap. pr. time:
123496

Freeride (Offpiste)

St. Antons skiområde har så mange muligheder for offpiste, at selv om freeridere fra hele verden valfarter hertil, er der nok til alle. En yderligere faktor til dette er, at området er et af dem, som får mest sne i Europa. Det skyldes den centrale beliggenhed i Alperne, som gør at vejrsystemer fra alle verdenshjørner afleverer deres last af hvidt pulver over St. Antons legendariske runs.

Navne som Stuben, Schindlergrat og Hintere Rindl, giver seriøse freeridere gåsehud. Og ud over dem er der uhyggelig mange andre muligheder.

Hvis man ikke er lokalkendt, er det en god ide, at leje en bjergguide og lad sig føre rundt i det eventyrlige område. Men pas på... Det er stærkt vanedannende.

Spørg en af vores guider om hjælp til at booke en bjergguide. Det er givet utroligt godt ud.

Freestyle

St. Anton byder på en af Østrigs bedste og mest populære funparker på bjergsiden Rendl.

Parken er udbygget og optimeret og der er opført en stor kabinelift direkte fra byen, så en tur derop kun tager omkring 15 minutter. Arlbergs funpark i Rendl har to lifte, der forbinder hele parken og giver uendelige legemuligheder.

I midten af parken er der en panoramacafé, hvor der er underholdning fra 1. række. Her kan alle sidde og følge med i de udfordrende freestyle-tricks i den fede park, der blandt andet tilbyder et hav af obstacles som Butter Box, Jump, Box, Jib, Rail og Tube.

Hvis man kun er til park, skal man besøge den på pudderdage... Der har man den for sig selv!

Langrend

Som noget ganske nyt, har St. Anton fået Tirols Langrends-kvalitetsstempel og kan derfor betragtes som et rigtigt godt langrendsområde. Baggrunden for udemærkelsen er at man har en fantastisk snesikkerhed og gode, varierede løjper i forskellig sværhedsgrad. I alt er der 40 km velpræparerede løjper.

Byen St. Anton

Skimiljøet i St. Anton er legendarisk og gennem flere årtier har det været skandinaviske skibumsers foretrukne destination. I 80'erne hang de ud omkring stationen og havde ikke råd til at gå i byen så tit, som nutidens skibumser.

Det er det fantastiske skiløb og et pulserende byliv der er fundamentet i byens status, som en af verdens mest kendte skibyer.

Afterski i verdensklasse på det sagnomspundne Krazy Kangaroo. Den brostensbelagte gågade, hvor flagskibsbutikker ligger side om side med barer, restauranter og de gamle klassiske hoteller der danner en historisk ramme om det hele.

På begge sider af byen, ligger bjergsiderne, så tæt på, at skiløbet bogstavligt talt, går helt ned på gågaden.

Selvom det er en smal dal, er der blevet plads til det hele. Bag togstationen ligger sportscentret, med klatrevæg, squash, bowling og tennisbaner og har man stadig overskud eller måske brug for at restituere kan et besøg i Arlberg-well, være det der skal til. Det ekstremt lækre wellnesscenter, giver mulighed for at slappe helt af. Varm op i saunaen, slap af i spaen og tag en svømmetur i det opvarmede bassin under åben himmel. En perfekt afslutning på perfekte dage.

Læs mereMinimér
SE ALLE HOTELLER I ST. ANTON Få hele overblikket

Populære hoteller i St. Anton

Landhaus Habicher, St. Anton

 • 50 m fra Nasserein-liften
 • Opført i charmerende østrigsk stil
 • Parkering og gratis WiFi
Prisen inkluderer:
Tilføj til favoritter

Hotel Ehrenreich, St. Anton

 • Wellness
 • Stor morgenmadsbuffet samt lækker 4-retters-aftenmenu med valgmuligheder
 • Kendt for deres gode mad
Prisen inkluderer:
Tilføj til favoritter

Hotel Nassereinerhof, St. Anton

 • Fantastisk beliggenhed
 • Tæt på lift
 • God restaurant
Prisen inkluderer:
Tilføj til favoritter

Hotel Arlberg, St. Anton

 • God service og gæstfrihed
 • Lækker mad
 • Wellness med lækker pool
Prisen inkluderer:
Tilføj til favoritter

Hotel Kertess, St. Anton

 • Gourmet
 • Skibus uden for døren
 • Rolige omgivelser
Prisen inkluderer:
Tilføj til favoritter


 • Filtre:
Få rutevejledning
+45 97 325 325
Skiferie - Højmark Rejser