Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på +45 97 325 325

Ski afbudsrejser og restpladser til Alperne

Dit hurtige overblik over vores aktuelle tilbud

Med Højmark Rejsers restpladser og afbudsrejser kommer du hurtigt og billigt af sted på skiferie til Alperne. Vi giver dig her det fulde overblik over vores mange skirejser, som fås med rabat.

Du har mulighed for at sortere i listen efter bl.a. hotel og pris. Desuden kan du filtrere, så du kun ser rejsemål som eksempelvis Bad Gastein, Canazei eller Saalbach. På den måde finder du hurtigt og let en afbudsrejse eller restplads, der passer til netop dine ønsker for den næste skiferie.

Tag endelig et kig i oversigten – for hvad end du er til fly, bus eller kør-selv, har vi med garanti også en skiferie til dig. Husk også at tjekke listen løbende. Den byder nemlig hele tiden på nye, spændende afbudsrejser og restpladser.

Vær opmærksom på, at ”pris pr. person” er en ”fra-pris”, som forudsætter, at der er fuld belægning på værelset.

Hav tålmodighed, vi søger i hele vores database efter de bedste rejser til dig....

Vi er der næsten – bare et øjeblik mere...Der er desværre ingen ledige muligheder ud fra dine søgekriterier

De perfekte skipister for hele familien ligger i de østrigske og schweiziske alper og i de italienske Dolomitter. Det skal simpelthen opleves. Med Højmarks ski afbudsrejser til disse kendte skiområder, har du mulighed for at komme afsted på en enestående skiferie - både hurtigt og billigt!

Hvorfor skal du så vælge en afbudsrejse fra Højmark?

·       Vi tilbyder dig høj kvalitet og god tryghed for hele familien med vores personlige service og rådgivning under hele skirejsen.

·       Vores priser er inklusiv indkvartering, liftkort og enten halv- eller kvartpension

·       Du får 10 attraktive skirejsemål at vælge mellem til enten Østrig, Schweiz eller Italien 

Vi vil gerne hjælpe dig. Derfor har vi gjort det nemt for dig at finde din næste afbudsrejse til et populært skiområde som fx Gastein, Canazei eller Saalbach. Du får det fulde overblik over vores afbudsrejser og restpladser til skiferier lige her. Alle rejser du finde her på siden er med en god rabat.

Der er forskel på, hvordan folk foretrækker at tage på skiferie. Derfor synes vi du skal have lov til at vælge din foretrukne rejseform. Vælg imellem den klassiske kør-selv skiferie, den nemme busløsning eller den komfortable løsning, hvor du rejser med fly. 

Brug rejsesøgeren til at finde en skiferie i særklasse
eller
ring 97 325 325

+45 97 325 325
Skiferie - Højmark Rejser