Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på +45 97 325 325

Vil du fejre jul i Alperne?

Det er noget særligt at fejre en hvid jul og holder I jul i alperne vil vi garantere dig dette. Forestil dig en jul uden alt juletravlheden, hvor I blot skal nyde den afslappede stemning, hyggelige atmosfære og en masse gode timer på pisten sammen med familien og lade andre sørge for alle forberedelserne.

Juleferie med familieaktiviteter

I juleugen vil vores guider sørge for forskellige aktiviteter. I Wagrain vil der være en hyggelig julepicnic for hele familien, hvor der er sørget for lidt underholdning samt god mad og drikke, mens du kan nyde den fantastiske udsigt over sneklædte bjerge. I Schladming arrangeres der julekælkning, hvor guiderne naturligvis også har sørget for lidt i kan hygge jer med efter kælketuren. 

Julemanden kommer også til Alperne

Rejser du med børn, behøver du ikke bekymre dig om manglende julestemning, juletræ eller gaver. Hvis du bestiller en af Højmarks EGNE HOTELLER, kan du være sikker på at hotellet er pyntet flot op til jul og at Julemanden vil besøge Jer. Her fejrer vi juleaften med skandinaviske juletraditioner og julemad. Alle er velkomne til at deltage, både store og små.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få dine rejsedrømme opfyldt

Ved tilmelding accepterer du vores betingelser

+45 97 325 325
Skiferie - Højmark Rejser