Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på +45 97 325 325

Skiferier for unge

Hos Højmark Rejser har vi skabt et helt unikt ungdomsprodukt med vores EGET HOTEL i Bad Gastein: Hotel AlpenPost.

Et helt hotel KUN forbeholdt unge mennesker, som ønsker en skiferie fyldt med sjove oplevelser, samvær med andre unge og guider, som leverer et ugeprogram, der gør, at man ALDRIG keder sig.

Ungdomsskirejser med ski, fest og farver

På en ungdomsferie kan I kombinere fantastiske skioplevelser på bjerget med farverige fester i selskab med andre unge mennesker på et hotel, der er skabt kun for jer. I har derfor mulighed for at stå på ski hele dagen for derefter at tage hjem til hotellets helt egen traditionelle afterski med dans på bordene, kolde weissbier og fællessang i ægte tyrolerstil.

Vi har taget udgangspunkt i dig som ung skiløber, der har fuldt fokus på livets oplevelser og gerne vil have en ungdomsrejse til en pris, der er til at betale, mens du måske er på SU.

Vi har på hotellet vores egen bar, hvor der er SU-venlige priser - og vi har bordfodbold, beer-pong og ugentlige konkurrencer i diverse tv-spil. Vi kan altså på alle måder give dig og dine venner/veninder en skiferie, som har alt det, I drømmer om!  

Note: Er du under 18 år og skal rejse med Højmark Rejser, uden dine forældre – skal vi have dine forældres samtykke i form af en underskrift. 

Download forældre-erklæring

Unge på ski
Skiferie for unge
Få et skræddersyet tilbud på en skiferie til unge Klik her
Skiferie for unge
+45 97 325 325
Skiferie - Højmark Rejser