Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på +45 97 325 325

Skolerejser

Skoler på skitur

Enhver skolerejse er tilpasset den enkelte skoles individuelle krav og ønsker. Vi stiller en verden af muligheder og tilbud til rådighed, og er der ønsker, vi ikke har mødt før, så ser vi det som vores største udfordring at opfylde dem. I menupunktet Aktiviteter kan du se eksempler på aktiviteter, I kan prøve på turen.

Inden afrejse har I mulighed for at få en ferierådgiver til at holde et oplæg på skolen om turen, rejsemålet, skiområdet mv. (v/ min. 40 deltagere). Der er også mulighed for at få en af vores guider ud og fortælle om livet som skiguide. Desuden arrangerer vi hvert år en introtur, som én lærer kan deltage i gratis. Der kan tilkøbes yderligere pladser på introturen efter behov. På turen får I mulighed for på forhånd at udforske mulighederne i skiområdet og byen.

Guideservice - en ekstra tryghed

Vores guider er med tidligt og sent, hvis I ønsker det. På pisterne og om aftenen. De har i princippet "kontortid" 24 timer i døgnet, og det kan være en stor fordel for arrangøren af en skolerejse på ski. Brug fx guiderne, når I skal vidt omkring i skiområdet. Det skaber tryghed, og så kender guiderne de små sjove og udfordrende steder, I aldrig selv ville finde. Vores guider kender byen og skiområdet, og løber I ind i nogen former for problemer, kan I være sikre på, at de vil hjælpe jer. Guiderne kender til rutinerne ved lægebesøg, udfyldelse af skemaer og kommunikation med Europæiske Rejseforsikring - hvis uheldet skulle være ude.

Skoletransport - sikkert og socialt

Højmark Rejsers luksusbusser er udstyret med alle moderne faciliteter, som gør det både komfortabelt og sikkert at blive transporteret til Alperne. Samtidig giver busserne optimale muligheder for det sociale samvær, som er så vigtigt på en skolerejse. Vi tilbyder naturligvis afhentning på skolen, og er I mindst 45 personer, som skal af sted, får I jeres helt egen bus.

Vi kører udelukkende med danske chauffører, som er uddannet til at tage sig godt af Højmark Rejsers skoleklasser. I busserne er der mulighed for at købe mad og drikke  på turen ned gennem Europa. Egne mad- og drikkevarer må også gerne medbringes (skal oplyses ved bestillingen).

HØJMARK ANBEFALER

Pension Schönberg, St. Johann

Halvpension
  • Yderst velegnet til familier
  • Ægte østrigsk stil
  • Opholdet er med halvpension
Prisen inkluderer:
Tilføj til favoritter

Jugendgästehaus Schlosshof, St. Johann

  • Primært til større grupper
  • Gratis skibus fra døren
  • Nyrenoverede værelser
Prisen inkluderer:
Tilføj til favoritter

Jugendgästehaus Lukashansl, Zell am See

  • Velegnet til ungdoms-/skoleindkvartering
  • Billigt
  • Inkl. hel-pension
Prisen inkluderer:
Tilføj til favoritter
+45 97 325 325
Skiferie - Højmark Rejser