Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på +45 97 325 325

SNOWBREAK

For børn 7-12 år

SNOWBREAK er en sjov ferieklub for alle aktive børn i alderen 7-12 år. SNOWBREAK handler om at have det sjovt, få nogle uforglemmelige oplevelser og at få en masse nye venner, mens du er på skiferie.

SNOWBREAK er for dig, der elsker sjov, spænding, konkurrencer og selvfølgelig skiløb. Så hvis du elsker at lege i sneen, stå på ski og løse opgaver og mysterier, så er SNOWBREAK lige noget for dig.

Vi mødes hver formiddag og aften til en række sjove aktiviteter både ude i sneen og inde på hotellet. SNOWBREAK bemandes og ledes dagligt af vores egne uddannede danske børneklubsværter.

Nyhed! - Alle børn, som er en del af SNOWBREAK, får et aktivitetshæfte, som de kan få stempler i for hver aktivitet, de deltager i. De får desuden en lille pakke med klistermærker og en halsedisse med SNOWBREAK- og SNOWCLUB-logo på.

SNOWBREAK afholder i år Grafenberg-Olympiaden under de ugentlige picnics. Her konkurrerer børnene om æren, pokaler og medaljer i fire sjove discipliner, mens de har det sjovt med hinanden. 

KUN for jer, der bor på Grafenberg Resort

  • Læs og download et detaljeret aktivitetsprogram her

 

Aktivitetsoversigt for Snowclub:

✓ Aquacool

✓ Fangerne på Grafenberg

✓ Game Night

✓ Movie Night

✓ Grafenberg-Olympiaden

✓ Bezzerwizzer

✓ Elliots Fødselsdag

✓ Picnic med Elliot

✓ Familie-afterski

 

 

Video af aktiviteterne i SnowBreak

 

 

+45 97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser