Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på +45 97 325 325

Højmarks Obertauern

Pistefakta
61 km
35 km
4 km
2313 m (Top) 1630 m (By)

Lyset blinker fra instrumentbrættet i bilen og vidner om, at tracktion controllen er i gang. Det har regnet hele vejen gennem Sydtyskland og den første del i Østrig. Men nu, halvvejs oppe ad bjergvejen, slår det om i sne.

Da du et kvarter senere kører ind i skibyen i det høje Radstädter Tauernpass (1738), vælter det ned over de i forvejen meterhøje snevægge. En uges skiferie i perfekte forhold, er i vente, og med det kraftige snefald er du pludselig mere end klar og kan slet ikke vente til i morgen...

Skiferie i Obertauern - god sne fra november til maj

Ordet 'sne' må være opfundet i Obertauern. Fra begyndelsen af november til begyndelsen af maj behøver du ikke at bekymre dig om mangel på sne her! Obertauern giver dig højtbeliggende skiløb i alle niveauer og nem adgang til uanede mængder off pisteløb.

Der er afterskiing af ægte østrigsk kaliber og et natteliv, som selv de lokale østrigere rejser efter.

Obertauern er indbegrebet af østrigsk skiferie, kombineret med en snesikkerhed, som ikke findes mange steder i Alperne.

Skiløbet:

Din ferie i Obertauern finder sted i 1630 til 2313 meters højde. Skiområdet har en gondollift, 19 stolelifte og seks træklifte, så meget som 100 km effektivt sammenhængende pister og 66 km fabelagtige, snesikre langrendsløjper ligger klar til at blive indtaget

I Obertauern kan du køre en såkaldt TAUERNRUNDE, som er en piste-rundtur, der findes i både rød og grøn sværhedsgrad. Vil du have mere udfordring, er der S7, eller SUPER SEVEN, som er de syv højeste punkter i skiområdet. Herfra er det røde eller sorte pister, der fører dig ned ad bjerget.

Ønsker du lidt flere kilometer at løbe på, ligger skiområdet Grosseck/Speiereck med ca. 50 km pister kun 15 minutters kørsel fra Obertauern. Vil du udfordre dig selv, kan du løbe hele vejen fra toppen af Speiereck-bjerget (2.411 m.o.h.) og ned til byen St. Michael (1.075 m.o.h.) hele 8 km lang nedfart. Adgang til dette område, er inkluderet i liftkortet.

Destinationsfakta
Byens højde:
1630 m
Højeste skiløb:
2313 m
Længste nedkørsel:
4 km
Total pistelængde:
100 km
Langrend:
26 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
26
Storekabinelifter:
1
Kabinelifte:
1
Stolelifte:
19
T-lifter:
6

Freeride:

Når 360°-foto-funktionen på din smartphone ikke er nok til at indfange alle de majestætiske bjergtinder, uspolerede skråninger og den høje, blå himmel, er der kun dig selv tilbage til at indfange og opleve freeriding i Obertauern.

Enhver, der ikke har været i Obertauern, bør gøre noget ved det, så hurtigt som muligt. Dette sneparadis har ikke kun en meget central placering og er tilgængeligt på under to timer fra Salzburg - det er også et mekka for alle freeriders, der ikke kan få nok af let-tilgængeligt offpiste!

Freeride-eksperter kan selv vælge, om de vil udfordres på de syd-, nord-, vest- eller østvendte skråninger.

Freestyle:

Snowpark Obertauern - THE SPOT

Det er et must for enhver ivrig boarder og freestyler at besøge The Spot - fun parken i Obertauern. The Spot er for snowboardere og freestyle-skiløbere og er let tilgængelig via fire-sæders-stoleliften på Kehlkopf. Der venter en sjov fun park, hvor eksperter og begyndere alle kan få deres lyst styret. Alle, der er på udkig efter fremragende hop, rails og bokse, vil kunne benytte de 40 elementer på de tre pister på i alt tre km samt en ”powder kicker zone” og deres egen freestyle/freeride-rute.

Langrend:

Obertauern er ikke bare et af de bedste alpinområder i Salzburgerland. Med sin høje beliggenhed er Obertauern også et fantastisk udgangspunkt for snesikkert langrend, både for begyndere og gode langrendsløbere. Flere af løjperne starter direkte ved hotellerne og giver udfordringer til alle. I alt er der 66 km. velpræparerede løjper til både skøjt og klassisk.

GNADENALMLOIPE : 15 KM
En drømmeagtig højalpin løjpe med mange udfordringer. Som noget helt nyt er der bygget et skydestadion ved løjpen, så man kan prøve skiskydning! www.gnadenalm.com

HUNDSFELDLOIPE: 6 KM
Nord for Sportszentrum starter løjpen, som går gennem naturbeskyttelsesområdet, Hundsfeldmoores, inden den slutter med en god nedfart, tilbage til Sportszentrum.

WELTCUPLOIPE: 10 KM
Den populærer og meget omtalte "World Cup-løjpe" finder du bag Zehnerkarparkeringen P2. Løjpen slynger sig gennem det smukke landskab til Felseralm.

LANGLAUFLOIPE TWENGER: 23 KM
Den længste løjpe, som forbinder byerne, Tweng og Mauterndorf. Tag skibussen ned til Tweng, hvor løjpen starter. God på snevejrsdage, hvor man løber i den mere beskyttede dal.

LANGLAUFLOIPE TAURACH: 12 KM
Den lette, begyndervenlige løjpe mellem Untertauern og Radstadt. Her kan begyndere tanke selvtillid og øve sig inden det går løs længere oppe på bjerget.

Byen:

Obertauern er en langstrakt by med bebyggelse på begge sider af hovedgaden. Der er hoteller, restauranter, barer og butikker samt diverse faciliteter til adspredelse f.eks. Sports Centre Obertauern. Her kan du dyrke alle former for boldsport, bowle og spille dart og pool – og der er endda også et fitnesscenter.

Der er et stort supermarked midt i hovedgaden, hvor der kan handles lækre råvarer. Ellers udmærker Obertauern sig ved et stort udbud af virkelig lækre restauranter - både med traditionel østrigsk mad, men også pizzariaer og internationale madoplevelser.

Afterski:

Obertauern er ikke blot kendt for sit enestående landskab og utallige kilometer pister, men også for sin ”afterskiing mile”: Ikke mindre end 25 skihytter lokker med lækre drinks og kolde weissbiers. Ud over det består en ordentlig vinterferie i Obertauern også af hyggelige timer om aftenen, når skilifterne er lukket. Og den gode pulserende stemning fortsætter til langt ud på natten.

Obertauerns er noget alle skal opleve - Hvad enten du er på en hyggelig skiferie, med din partner eller med venner og kolleger. - Obertauern har noget for enhver smag.

Du bør opleve Lürzeralm og Edelweissalm!

Kælk:

Vil du have det sjovt uden ski på? Hvad med en dag med kælk - højt oppe? Obertauern har i alt 6,5 km ren kælke-sjov. Du kan vælge en dag med kælkning i strålende solskin i fantastiske naturomgivelser. Eller måske kan du starte dit kælkeeventyr, når lifterne har lukket. Gnadenalm-kælkebanen er også åben om aftenen. Banen ligger blot fire kilometer fra Obertauern. En Ski-Doo-taxi (en snescooter med 120 hestekræfter) kører dig direkte op på bjerget, og så er du klar til den lange nedfart. Og intet står i vejen for, at du får en oplevelse her, som du sent vil glemme.

Nighttime Skiing:

Der er Nighttime-skiløb hver mandag og torsdag ved Edelweissbahn fra kl. 19 til kl. 22. Projektører belyser ca. 1.500 meter pister på Edelweissbahn. Alle liftkort fra Obertauern gældende for mindst 1½ dag kan bruges. Så dit liftkort til områder virker med chippen, præcis på samme måde som om dagen.

2 alms holder aften åbent, så man kan sidde og følge sine venner, børn eller medrejsende - hvis man selv har fået rigeligt med skiløb og bare vil sidde under et tæppe og nyde stemningen og lidt at drikke.

Snow Bike:

I Obertauern skal man absolut ikke gå glip af at prøve en Snow Bike. Snow Bike er en cykel med ski under, som man kører ned af pisterne på. Det er utroligt nemt at lære og er noget alle kan være med til, uanset alder; så udfordre familien eller vennerne! Brug en skøn eftermiddag på biken - du vil helt sikkert blive bidt af det. Vores guider i Obertauern arrangerer Snow Bike, for alle der har lyst og sørger for alt udstyr.

Der bliver kørt på en 4km lang blå pist. En sjov og anderledes oplevelse på skiferien.

Læs mereMinimér
SE ALLE HOTELLER I OBERTAUERN Få hele overblikket

Populære hoteller i Obertauern

Apparthotel Hubertus, Obertauern

  • Ægte østrigsk gemütlichkeit
  • Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
  • Wellness-faciliteter
Prisen inkluderer:
Tilføj til favoritter

Hotel Tauernhaus Wisenegg, Obertauern

  • God beliggenhed
  • Attraktive priser
  • Skibus blot 10 meter fra huset
Prisen inkluderer:
Tilføj til favoritter
  • Filtre:
Få rutevejledning
+45 97 325 325
Skiferie - Højmark Rejser