Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på +45 97 325 325

Højmarks Livigno

Pistefakta
40 km
55 km
20 km
3000 m (Top) 1816 m (By)

Sol, sne, høje bjerge og lave priser! Det lyder for godt til at være sandt, men sådan er det i Livigno. Skisportsbyen ligger i hele 1816 meters højde og er blandt de skibyer i Europa, der har flest solskinsdage.

Højden giver stor snesikkerhed og har man først været på skiferie i Livigno, forstår man hurtigt, hvorfor det er en af danskernes foretrukne destinationer i Italien.

Skiferie i Livigno - få det bedste frem i familien

Livigno er det perfekte sted for børnefamilier, som mener, at skiløbet skal leges og læres - og hvor det indre legebarn kommer frem hos de fleste.

En skiferie i Livigno byder på masser af solskinstimer, afslappet livsstil, lækkert naturreservat og en toldfri status, som viser sig på prisniveauet i butikker, restauranter, cafeer mv. Livigno har status af toldfrit område pga. sin isolerede beliggenhed.

Skiløbet

Pisterne i Livigno, ligger på begge sider af dalen.

Længst nede ligger en perlerække af små begynderlifte og pister, som gør området helt perfekt til familier med børn. Det er netop den høje beliggenhed, der gør det muligt, at have begynderpisterne lige udenfor døren og derfor er Livigno et godt alternativ, til de børnevenlige steder i Østrig. Livigno satser bevidst på børnefamilier. Det afspejler sig i supergode skiskoler, varierede spisesteder og gode børnerabatter på udvalgte hoteller.

Højere oppe, helt op til 3000 meter, ligger den ene lækre motorvejspiste efter den anden. Det er ikke mange steder, der er så brede og overskuelige pister som i Livigno. Mens det i dalen er begynderpister der dominerer, er der en overflod af røde pister oppe i terrænnet. Det er en kombination der passer perfekt til danske skiløbere.

Destinationsfakta
Byens højde:
1816 m
Højeste skiløb:
3000 m
Længste nedkørsel:
7 km
Total pistelængde:
115 km
Langrend:
40 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
62
Kabinelifte:
3
Stolelifte:
15
T-lifter:
15
Liftkap. pr. time:
46000

Freeride

For nogle år siden var det forbudt, at løbe udenfor pisterne i Livigno! Det er det heldigvis ikke mere.

Højden og den isolerede placering i en lukket dal, giver Livigno et mikroklima, der betyder, at der kommer mere sne end mange andre steder. Kombineret med mange børnefamilier giver det muligheder for meget løs sne til offpisteløbere.

Der er flere let tilgængelige områder, hvor man kan få nogle gode og lange runs. Nogle steder skal man glide tilbage og gå et stykke ad vejen, for at komme tilbage til liften. Men det kan de fleste nok leve med efter 800 højdemeter puddersne.

Freestyle

I flere sæsoner har Livignos snowpark, lagt sne til den vilde konkurrence Nine Knights og Nine Queens. Her satte Jesper Tjäder (Freeskier fra Sverige) et dobbelt backflip fra en voldsom stor kickers afsæt, over et kæmpe gap, til en anden monsterkickers landing. Klippet gik viralt på Youtube og udødeliggjorde Jesper Tjäder og snowparken i Livigno.

Der er selvfølgelig også mindre hop og bokse i parken og den er altid fantastisk shaped. Det betyder at familier kan blive ved med at komme i Livigno, selv når ungerne kun gider at hænge ud i parken.

Langrend

Der er 30 km langrendsspor i Livigno. Allerede fra november kan man få løbet på de smalle brædder. 5 km er nemlig dækket med destinationens kunstsneanlæg.

Desuden kan man som noget helt nyt prøve kræfter med skiskydning i Livigno. Der er etableret skydeanlæg i forbindelse med løjperne.

Alle løjper har både klassiske og skøjtespor.

Læs mereMinimér

Når pisten lukker...

Alle nyder livet i Livigno. Også når liftene har lukket. Mad og drikke er billigt og der er et stort udbud af barer og restauranter. De fleste ligger side om side langs byens gågade, der er spækket med skønne sol-spots, hvor du kan nyde alle de specialiteter som italienrne selv ynder at slutte en skidag med.

ÆGTE AFTERSKI
Statlet - der ligger for foden af Carosello gondolliften og er perfekt op solskinsdage, de har stor udendørsbar, med festelige bartendere, og live DJ. 

Tea Del Vidal - der ligger for foden af Mottolino liften, dette er et typisk danskersted med musik og både udendørs- og indendørsbar.

En anden god måde at afslutte skidagen på, kunne være et besøg i det nyåbnede badeland, Aqua Grande, hvor alle mand kan få løsnet musklerne og samle kræfter til dagen efter.

 

Hos Højmark Rejser er vi glade for at kunne tilbyde skirejser til Livigno.

 

SE ALLE HOTELLER I LIVIGNO Få hele overblikket

Populære hoteller i Livigno

Hotel Sporting, Livigno

 • Lige ved liften
 • Ligger i centrum af bydelen San Rocco
 • Parkering
Prisen inkluderer:
Tilføj til favoritter

Hotel Capriolo, Livigno

 • Ligger 100 m fra liften
 • Wellness
 • Opholdet er med morgenmadsbuffet og 3-retters-aftenmenu
Prisen inkluderer:
Tilføj til favoritter

Residence St. Marco, Livigno

 • Skiløb til døren
 • Super beliggenhed
 • Gratis parkering
Prisen inkluderer:
Tilføj til favoritter

Hotel Valtellina, Livigno

 • Elegant italiensk familie hotel
 • Lækker mad og gode vine
 • Wellness
Prisen inkluderer:
Tilføj til favoritter


 • Filtre:
Få rutevejledning
+45 97 325 325
Skiferie - Højmark Rejser