Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på +45 97 325 325

De 10 fedeste gadgets til skiferien

mandag d. 01. januar 0001

Anon-skibriller (M2 Goggles)

Kåret som årets produkt på den internationale sportsmesse ISPO 2014. Med "Magna-Tech"-teknologi skifter du linse på sekunder - uden at skulle røre ved selve glasset. Leveres med to linser og lækkert etui.

Vejl. pris: 1899 kr.

Lenz-handsker (Heat Glove 1.0)

Den perfekte handske til dig, der fryser om fingrene. Heat Glove er konstrueret med et varmelegeme med indbygget batteri og tre varmeindstillinger. Konstrueret i en lækker kombination af gedeskind i høj kvalitet og et 4-vejs strækmateriale. 


Vejl. pris: 2299 kr.

Uvex-skihjelm (HTML 300 skihjelm)

Lækker visirhjelm i absolut bedste hardshell-konstruktion. Linsen på visiret passer perfekt til al slags vejr takket være kombinationen af Litemirror-yderside og lasergold-inderside. Findes i tre farver og fire størrelser.

Vejl. pris: 1499 kr.

Burton-rygskjold (Softshell back protector)

Et super lækkert rygskjold. Skjoldet er let, blødt og fleksibelt med åndbart d3o® stødabsorberende materiale, der bliver hårdt ved slag og stød, så du er optimalt beskyttet.


Vejl. pris: 1299 kr.

Burton-ski- og snowboardlås (Cable Lock)

Er du glad for dit board eller dine ski, så er Burton Cable Lock noget for dig. Med låsen kan du trygt gå på afterski velvidende, at dit udstyr er der, når du kommer tilbage.  Cable Lock er i et lommevenligt design, 76 cm stålwire og med kodelås.

 
Vejl. pris: 99 kr.

Anon-skihjelm (Keira Swarovski skihjelm)

Den mest stilede skihjelm på markedet til pigerne. Besat med ægte Swarovski-diamanter og masser af lækre detaljer som BOA 360 graders fit-system for et komfortabelt og sikkert fit, både aktiv og passiv ventilation, fleece-lining og kombatibel med Skull Candy høretelefoner. 


Vejl. pris: 2499 kr.

 

Anon-junior-skihjelm (Rime Disney Frozen junior skihjelm)

Flot og lækker skihjelm til piger med masser af lækre detaljer og Frozen-design lavet i samarbejde med Disney.


Vejl. pris: 599 kr. 

Anon Frozen skihjelm

Burton-snowboard (Custom snowboard)

I 2015 er det 20 år siden, at Burton lancerede det første Custom-board. Lige siden har Custom hvert år sat benchmark som det bedst performende allround-snowboard på markedet. Hvad enten du er til park, piste eller offpiste, leverer Custom altid uovertruffen performance.

 
Vejl. pris: 4199 kr.

Fischer-skistøvler (Ranger 12 Vaccum Fullfit skistøvler)

Let støvle med perfekt fit på grund af Vacuum Fit-teknologi. Anti Slide såler giver perfekt greb på klippestykker, og Shock Absorber giver en blødere landing. Også perfekt til tour-skiløb med Hybrid-teknologi, der kan justere fleks, hårdhed og gangbeslag.

Vejl. pris: 4599 kr.

Faction-ski (Candide 2.0)

Candide Thovex Promodel har en bredde på 102 mm. Det er en alsidig all mountain-ski, der performer lige så godt på pisten som udenfor. Symmetrisk twintip-ski med trækerne og carbon-forstærkninger. 


Vejl. pris: 4899 kr.


Kommentarer
+45 97 325 325
Skiferie - Højmark Rejser